Hanna Maria Viola

2014-11-30 14:38

Kategori: Middag

 
Igår bjöd jag pojkvännen på middag, innan vi båda två somnade i soffan efter en sexdagarslång arbetsvecka. Till middag blev det glutenfria risnudlar och en kokosgryta med korv och grönsaker. Till detta serverades Brämhults mango- och annassmootie. Helglyx och nya goda smaker. Glad advent!
 
Ingredienser (4 portioner)
4 portioner risnudlar
4 korvar
1 gul lök
1 röd paprika
2 morötter
2 nävar små champinjoner
1 burk kokosmjölk
Salt och peppar
Cayennepeppar
Sweet chilisås
 
Gör så här
Skölj och hacka lök, paprika, morötter och champinjoner i små bitar. Fräs i lite olja på en stekpanna. Skär korven i små bitar och stek tills den har fått lite stekyta. Lägg över alla grönsaker och korven i en stor kastrull. Tillsätt kokosmjölk, sweet chilisås och kryddor. Låt koka upp och småputtra ett par minuter. Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Servera och njut!