Hanna Maria Viola

2014-11-07 17:23

Kategori: Middag

 
 
Igår lagade jag en vegetarisk pastarätt med pesto. Det var den godaste vegetariska ätt jag har ätit sedan vi flyttade till Oslo. Jag använde mig utav glutenfri pasta och diverse grönsaker.

Ingredienser (2 portioner)
2 portioner valfri pasta
1 st röd paprika
2 st stora champinjoner
1 st röd lök
1 st stor morot
2 msk grön pesto
Svartpeppar
Salt
Olja

Gör så här
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj och skala grönsakerna. Strimla paprika, röd lök och champinjoner i tunna skivor. Hyvla moroten med en potatisskalare. Woka grönsakerna i lite olja, tillsammans med salt och svartpeppar. Häll av pastan. Tillsätt sedan de wokade grönsakerna och rör ner pesto i grytan. Blanda väl! Sedan är det bara att njuta av en god middag.
 
Kommentera inlägget här: